Impreună cu Dorina Ilisan și sora Rodica- două femei a căror pildă de viața este demnă de urmat

Impreună cu Dorina Ilisan și sora Rodica- două femei a căror pilda de viata este demnă de urmat. Sunt femei care seamănă cu Dorca de paginile Scripturii. Femei- mame spirituale – crăora le pasă de femeile de toate vârstele din biserică, mereu căutând să le aprecieze și să le încurajeze. Sunt acele femei care muncesc mult dar din toată inima pentru a creea o ” atmosfera familială” în biserică. Sunt femei care provoacă la slujire pe femeile din jur prin dedicarea lor… de multe ori fără prea multe cuvinte, dar faptele lor comunica valoarea fără seamăn a ” sfinților tăcuți” din societatea noastră care au impactul de schimbare a ei prin creștinismul practic.
Fiți binecuvântate, dragă Dorina si dragă Rodica și fiți încurajate toate femeile care asemenea Dorcăi trăiți pentru slava lui Dumnezeu încurajând si echipând femeile aflate în diferite etape ale vieții, ajutându- le să înțeleagă cât de valoroase sunt și cât de importantă este în ochii lui Dumnezeu -misiunea în casa lor.

surori

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: