NU ESTE O POVARĂ CA SĂ FII OMUL LUI DUMNEZEU, CI MAI DEGRABĂ SĂ NU FII CINE TE CHEAMĂ EL SĂ FII!

“Caut printre ei un om care să înalțe un zid, și să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea…( Ezechiel 22:30). Căci Domnul Își întinde privirile peste tot pămîntul, ca să sprijinească pe aceia a căror inimă este întreagă a Lui.“( 2 Cronici 16:9 )

CÂND DUMNEZEU CAUTĂ UN OM ÎL ŞI ÎMPUTERNICEŞTE SĂ FACĂ LUCRAREA LA CARE L – A CHEMAT ŞI ÎN POFIDA TUTUROR GREUTĂŢILOR ŞI OBSTACOLELOR CE LE ARE DE TRECUT – ACEASTĂ LUPTĂ NU ESTE O POVARĂ, CI O BĂTĂLIE CÂŞTIGATĂ PENTRU ÎMPLINIRE ŞI BUCURIE! SATISFACŢIA DE A FI OMUL LUI DUMNEZEU LA TIMPUL POTRIVIT ŞI LOCUL POTRIVIT NU POATE FI ÎNLOCUITĂ CU NICI O ALTĂ PLĂCERE SAU BUCURIE TRECĂTOARE PE CARE OMUL O POATE EXPERIMENTA PE PĂMÂNT.

Anunțuri

About Ligia Seman

Convingerea mea personală este că un scriitor, oricât ar fi de iscusit în a reda anumite stări sufleteşti sau evenimente, dacă exclude vocea lui Dumnezeu din scrierile sale, nu şi-a atins întru totul menirea. Poeta și romanciera Ligia Seman a debutat literar în cenaclul “Lucian Blaga” din Hunedoara condus de Eugen Evu între 1974-1995. După 1989 a fost profesoara de religie în învățământul hunedorean. Ligia Seman a publicat 4 romane de factură creștină, cu orientare neo-protestantă: Funiile dragostei (1995), 4 ediții Handicapul conștiinței (1999), 3 ediții Tragedie și triumf (2004), 2 ediții Portrete în cioburi, vol. I și II (2010) În ultimii ani, împreună cu soțul ei, care este consilier creștin, Ligia Seman lucrează în cadrul unui cabinet de consiliere. Este invitată să vorbească la numeroase seminarii și conferințe în țară și străinătate. Ligia Seman a scris și volumul pentru femei “Domnind peste împrejurările vieţii” (2006), cu eseuri îmbinate cu psihoterapie, propunând soluţii biblice. Ligia Seman locuiește în Hunedoara împreună cu soțul ei, Timotei Seman, și cele două fiice ale lor, Ruth și Rebeca. Vezi toate articolele lui Ligia Seman

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: