DESTINUL COPIILOR NOŞTRI ŞI CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU SEMĂNAT ÎN VIAŢA LOR

   Ieri, parca – fetele mele erau fetite… Acum – cea mare e femeie casatorita, iar cea mica… urmeaza… Au trecut anii ca un vis, nu se vor mai intoarce, insa cuvintele de binecuvantare ale inimii de mama si rugaciunile ei adresate INIMII tatalui ceresc – au avut forta de a transforma in realitate visul lui Dumnezeu pentru ele. Cand fetele erau mici, impreuna cu sotul meu – am intrebat pe Domnul – ce personaje biblice sa luam ca referinta pentru destinul copiilor nostrii. Dumnezeu ne – a vorbit privitor la Ruth despre – personajul biblic -Daniel, iar pentru Rebeca – despre eroul Bibliei numit Iosif a cărui istorie o putem citi in cartea Genesa.
Ruth a absolvit Facultatea de Litere si are o ungere speciala in darul invataturii; slujeste, impreuna cu sotul ei invatand tineri si copii Cuvantul lui Dumnezeu. Editează carti si in curand va scrie carti.
Rebeca – este asemenea lui Iosif – cu un dar special de buna administratoare. Studiaza business si management in Londra, avand viziunea de a se intoarce in Romania cu resurse pentru cei in nevoi, de a fi parte a solutiei lui Dumnezeu pentru natiunea ei, precum Iosif.
„Ce vezi, Ieremio?“ l-a întrebat Dumnezeu pe proorocul Sãu dupã ce i-a spus: „Iatã pun cuvintele Mele în gura ta.“ „Vãd un vegheator“ a rãspuns Ieremia. Şi Domnul i-a zis: „Bine ai vãzut cãci Eu veghez asupra Cuvântului meu, ca sã-l împlinesc.“ (Ieremia 1:12)
În Vechiul Testament, pãrinţii care puneau mâinile peste copiii lor, transmiteau binecuvântarea lui Dumnezeu peste ei, dar şi peste generaţiile urmãtoare. Putem face la fel semãnând peste copiii noştri Cuvântul viu al lui Dumnezeu. El va aduce rod dacã îl vom mãrturisi (proclama) peste ei declarând cã voia lui Dumnezeu va triumfa în viaţa lor. AMIN!

Fotografia postată de Ligia Seman.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s