Drag prieten

  Drag prieten, ai ştiut că sufletul tău este asemuit în Cartea lui Dumnezeu cu o comoară de o valoare inestimabilă pentru care Dumnezeu a dat totul pentru a o cumpăra?
„Împărăţia cerurilor se mai aseamănă cu o comoară ascunsă într-o ţarină. Omul care o găsește o ascunde și, de bucuria ei, se duce și vinde tot ce are și cumpără ţarina aceea.” Matei‬ ‭13:44‬ ‭

    Drag prieten, ai ştiut că Dumnezeu ţi-a tratat sufletul la adevărata lui valoare, căci preţul dat pentru cumpărarea unei perle arăta valoarea ei?
„Împărăţia cerurilor se mai aseamănă cu un negustor care caută mărgăritare frumoase. Și, când găsește un mărgăritar de mare preţ, se duce de vinde tot ce are și-l cumpără.”
‭‭Matei‬ ‭13:45-46‬ ‭

„Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veșnică.” Ioan‬ ‭3:16‬ ‭
Drag prieten, Dumnezeu ţi-a arătat valoarea nemarginită a sufletului tău. Mântuitorul, Isus Hristos a spus ca valoarea unui suflet omenesc nu poate fi comparată cu o lume întreagă.
„Pentru că oricine va vrea să-și scape viaţa o va pierde, dar oricine își va pierde viaţa pentru Mine o va câștiga. Și ce ar folosi unui om să câștige toată lumea, dacă și-ar pierde sufletul? Sau ce ar da un om în schimb pentru sufletul său?”
‭‭Matei‬ ‭16:25-26‬ ‭

   Drag prieten, tu cum iti tratezi sufletul? La adevarata lui valoare vesnica, investind comori pentru cer sau traiesti de pe o zi pe alta, furat de îngrijorările aceste vieti cu gandul ca va veni candva o zi in viata ta cand iti vei darui sufletul lui Dumnezeu, dupa ce iti vei pune toate lucrurile pământești in rânduială? Dumnezeu are un raspuns de avertizare pentru tine:NU AMÂNA, S- AR PUTEA SA ITI PIERZI SUFLETUL PENTRU TOTDEAUNA! NU AMÂNA, INTOARCE- TE AZI LA DUMNEZEU!
„Și le-a spus pilda aceasta: „Ţarina unui om bogat rodise mult. Și el se gândea în sine și zicea: ‘Ce voi face? Fiindcă nu mai am loc unde să-mi strâng roadele. Iată, a zis el, ce voi face: îmi voi strica grânarele și voi zidi altele mai mari; acolo voi strânge toate roadele și toate bunătăţile mele și voi zice sufletului meu: «Suflete, ai multe bunătăţi strânse pentru mulţi ani; odihnește-te, mănâncă, bea și veselește-te!»’ Dar Dumnezeu i-a zis: ‘Nebunule! Chiar în noaptea aceasta ţi se va cere înapoi sufletul, și lucrurile pe care le-ai pregătit ale cui vor fi?’ Tot așa este și cu cel ce își adună comori pentru el și nu se îmbogăţește faţă de Dumnezeu.””
‭‭Luca‬ ‭12:16-21‬ ‭

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s