FETE, FEMEI, SOȚII ȘI MAME ÎN RUGĂCIUNE ȘI POST PENTRU NOI, FAMILIILE NOASTRE, BISERICA, ORAȘE , ȚARA NOASTRĂ ȘI NAȚIUNI

„Acolo, la râul Ahava, am vestit un post de smerire înaintea Dumnezeului nostru, ca să cerem de la El o călătorie fericită pentru noi, pentru copiii noștri și pentru tot ce era al nostru.
Pentru aceasta am postit și am chemat pe Dumnezeul nostru. Și El ne-a ascultat.”
‭‭Ezra‬ ‭8:21, 23‬ ‭
Cu siguranta, majoritatea stim deja ca suntem intr- un timp de rugaciune si post in care milioane de crestini din intreaga lume se pun deoparte pentru Domnul si cer calauzirea si binecuvantarea Lui pentru noul an.
Dorim si noi sa ne aliniem pentru a fi in acord cu Planul lui Dumnezeu pentru noi, familiile noastre, bisericile noastre, orasele noastre, tara noastra si natiuni.
Am discutat cu Emanuela Cărbunaru care este lidera pentru rugaciunea de mijlocire la Biserica Deo Gloria din Timișoara, Scoala Debora si la conferintele nationale de femei de la Mamaia si, fiind conduse de Duhul Lui, am hotarat 21 de zile de punere deoparte in unitate.
Pentru femeile care nu pot posti 21 de zile este bine si 7 zile sau macar cate o zi din cele 3 saptamani. Sau, unele veti putea tine postul lui Daniel- mancand doar vegetale.
Cel mai important este, din iubire pentru Domnul sa ne punem deoparte pentru El in unitatea Bisericii Sale caci doar asa avem biruinta.

Fotografia postată de Ligia Seman.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s