ÎN ACESTE ZILE SPECIALE DE RUGĂCIUNE PENTRU BISERICĂ, DUMNEZEU SĂ NE AJUTE SĂ LUPTĂM ÎN RUGĂCIUNE ÎMPOTRIVA SINDROMULUI PASIVITĂŢII ŞI A DORINȚELOR DE A FACE LUCRAREA LUI DUMNEZEU PRIN PUTEREA FIREASCĂ.

 ESTE TIMPUL SĂ NE RUGĂM PENTRU O SCHIMBARE RAPIDĂ. VREMURILE NU NE PERMIT SĂ AŞTEPTĂM O EVOLUŢIE SPIRITUALĂ. EVOLUŢIA SPIRITUALĂ LASĂ LUCRURILE SĂ SE DEZVOLTE DE LA SINE ŞI ESTE UN PROCES ÎNDELUNGAT. AVEM NEVOIE DE O TREZIRE SPIRITUALĂ!

Ezechiel 22: 30 Caut printre ei un om care să înalţe un zid, şi să stea în mijlocul spărturii înaintea Mea
2 Cronici 16: 9 Căci Domnul îşi are privirea răspândită pe întreg pământul ca să-i întărească pe cei a căror inimă este devotată Lui
Faptele ap. 13: 22 L-am găsit pe David, om după inima Mea, care va împlini toate voile Mele
“Lumea nu a văzut încă ce poate să facă Dumnezeu cu, pentru, prin, şi într-un om care este pe deplin şi în întregime consacrat Lui”.( D.L Moody)
• Când Dumnezeu caută un om, îl şi împuterniceşte pentru a face lucrarea respectivă, iar omul nu vede această luptă ca pe o povară ci ca o bătălie câştigată pentru bucurie. Nu este o povară să fi omul lui Dumnezeu ci mai degrabă să nu fi cine te cheamă El să fi. Nu Dumnezeu are nevoie să ştie cine eşti ci tu ai nevoie de aceasta!

DAVID a fost gata să plătească preţul pentru a aduce CHIVOTUL PREZENTEI LUI DUMNEZEU CU SHEKINAH ( FLACARA ALBASTRA A PREZENTEI LUI DUMNEZEU) în regatul lui.
• SA NE RUGAM CA DUMNEZEU SA RIDICE CAT MAI MULTI BARBATI LUCRATORI CU O INIMA ASEMENEA INIMII LUI DAVID
• SA NE RUGAM CA DUMNEZEU SA PUNA PASIUNE IN TOTII COPIII LUI, ACEȘTIA FIIND GATA SA PLATEASCA PRETUL PENTRU A ADUCE ”SHEKINAH ”– ”FLACARA ALBASTRA” A PREZENTEI LUI IN CASELE NOASTRE , IN BISERICA
Chivotul era o cutie din lemn de salcâm ( 1 m. -lungime si 70 de cm – lăţime şi înălţime), poleită cu aur curat pe dinăuntru şi pe dinafară. Chivotul era construit de Moise, conform instrucţiunilor primite de la Dumnezeu. Capacul său din aur curat era fixat de heruvimii din aur aşezaţi faţă în faţă cu aripile intinse. Spaţiul dintre ei a fost numit “ scaunul îndurării” şi acolo plutea flacăra albastră a prezenţei lui Dumnezeu (slava luminii – shekinah)
Noi vrem SLAVA LUMINII – SHEKINAH, PREZENŢA LUI, adică schimbare, dar să nu plătim preţul. Așa a făcut Uza care a vrut sa protejeze chivotul cum a crezut el că este mai bine, nu conform instrucțiunilor lui Dumnezeu. A dorit să transporte chivotul într-un car tras de boi. Aceasta l-a dus la distrugere.
Când David a încercat să aducă a doua oară chivotul la Ierusalim – a urmat instrucţiunile lui Dumnezeu. Nu era nevoie de un car tras de boi ci leviții trebuiau să poarte greutatea chivotului pe umerii lor. Aurul este unul dintre cele mai grele metale din lume. Boul este simbolul tăriei, bogăţiei, puterii. Prezenţa lui Dumnezeu nu o câştigăm prin puterea noastră fizică, prin bogaţiile şi abilităţile noastre ci ascultând de instrucțiunile lui Dumnezeu.
Leviţii au fost nevoiţi să poarte greul chivot pe umerii lor pe distanța de 16 km. La fiecare șase pași, leviții sacrificau câte un bou şi un viţel îngrăşat. Făceau încă şase paşi şi treceau din nou prin acelaşi proces al jertfei. Acei oameni au transpirat din greu.
”Au venit si au spus imparatului David: „Domnul a binecuvantat casa lui Obed-Edom si tot ce avea, din pricina chivotului lui Dumnezeu.” Atunci David a pornit si a suit chivotul lui Dumnezeu din casa lui Obed-Edom in cetatea lui David, in mijlocul veseliei. Cand cei ce duceau chivotul Domnului au facut sase pasi, au jertfit un bou si un vitel gras. David juca din rasputeri inaintea Domnului si era incins cu efodul de in subtire. Astfel a suit David si toata casa lui Israel chivotul Domnului, in strigate de bucurie si in sunet de trambite. Pe cand chivotul Domnului intra in cetatea lui David, Mical, fata lui Saul, se uita pe fereastra; si, vazand pe imparatul David sarind si jucand inaintea Domnului, l-a dispretuit in inima ei Dupa ce au adus chivotul Domnului, l-au pus la locul lui in mijlocul cortului pe care-l ridicase David pentru chivot; si David a adus inaintea Domnului arderi de tot si jertfe de multumire. (2 Samuel 6:12-17)

• SĂ NE RUGĂM SPECIAL PENTRU SLUJBA TRUPULUI LUI HRISTOS, PENTRU ELIBERAREA PLANULUI LUI DUMNEZEU PRIVIND BISERICA LUI PENTRU ACEASTĂ GENERAŢIE PRIN DEZVOLTAREA ŞI MANIFESTAREA DARURILOR SPIRITUALE CONFORM ORDINII DUHULUI SFÂNT!
Doamne, ajută-ne!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s