Dragi prieteni, vă mulţumesc pentru rugăciuni şi susţinerea dumneavoastră prin care am fost binecuvântată!

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am parcurs mai mult de trei sferturi din revizuirea textului noului roman pe care cred că îl voi numi “Convertiri”.
Este o lucrare mai vastă decât mi-am imaginat, cuprinde multe aspecte din contemporaenitate văzute în primul rând din perspectivă creștină, dar și socială, filozofică și psihologică; conține mai multe pagini decât am crezut inițial (cred ca între 600-700… sper ca nu va avea mai multe!), necesită multă muncă, responsabilitate, dar este deosebit de frumos ştiind că penelul încredinţat în Mâna lui Dumnezeu are puterea de a transforma vieţi.
După ce voi revizui tot textul, voi avea nevoie de un editor foarte bun şi de resurse financiare pentru tot ce înseamnă pregătirea de tipar şi tipărirea cărţii. Vă rog frumos să mă susțineți în rugăciuni pentru oamenii potriviți, pregătiți special de Dumnezeu pentru a simţi cu această lucrare şi a umbla în această slujire.
Toata slava, cinstea şi onoarea să Ii fie adusă Domnului Dumnezeului nostru care domneşte mai presus de orice şi doar Căruia este Inţelepciunea cea adevarată. Mă închin cu reverență înaintea Lui! Amin!
„Cuvinte pline de farmec îmi clocotesc în inimă și zic: „Lucrarea mea de laudă este pentru Împăratul!” Ca pana unui scriitor iscusit să-mi fie limba! Tu ești cel mai frumos dintre oameni, harul este turnat pe buzele tale, de aceea te-a binecuvântat Dumnezeu pe vecie.”  Psalmul‬ ‭45:1-2‬ ‭

Fotografia postată de Ligia Seman.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s