O VESTE ÎNCURAJATOARE DESPRE CREDINCIOȘIA LUI DUMNEZEU!

Când El te încearcă, nu devii celebru, ci desăvârșit pentru orice lucrare bună.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, am ajuns la faza coperții cu romanul “FUNIILE DRAGOSTEI” tradus în limba engleză și editat de editura cu televiziune TBN din Statele Unite care va promova internațional aceasta carte în scopul evanghelizării.

“ROPES OF LOVE “ – este un răspuns al Dumnezeului Legământului care rămâne credincios indiferent de vremuri și împrejurări. Amin!

Mulțumesc în primul rând soțului meu iubitor și tandru-Tibi, familiei mele scumpe care mereu m-a încurajat și susținut.

Mulțumesc special echipei TBN pentru toată munca detaliată, Tatianei –Tatyana Siza, care a fost mereu alături de mine în acest proiect, traducătoarelor, Theea si Alina. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toți oamenii minunați care m-au încurajat mereu, special – Ani Faur, Ellie Niculas, Carmen Medrea… Dacă nu ar fi fost ele pentru mine precum Hanani în viata lui Neemia sau Aaron și Hur în lucrarea lui Moise- nu aș fi ajuns până aici.

Multumesc, Elisabeta Parasca- autoarea scenariului filmului ROPES OF LOVE , draga colaboratoare și înțeleaptă luptătoare.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate femeile scumpe de la Școala Debora care s-au rugat mereu pentru mine, mi-au ținut mâinile mereu ridicate în lupte grele și au crezut în ceea ce Dumnezeu poate face printr-un om simplu pus la dispoziția Lui: mulțumesc, dragă soră Viorica Ionac, mama mea spirituală… multumesc,Tatiana Petric pentru dragostea ta neobosită… Mulțumesc Tatălui pentru voi: Marinescu Rahela, Mihaela Cordea, Dana Lazăr pentru încurajări și rugăciunile fierbinți…Mulțumesc, Larisa Tihi pentru inima ta care bate pentru lucrarea Domnului…

Mulțumesc, drag Mântuitor pentru ca toate realizările noastre nu sunt individuale, ci se datorează unității Trupului Tău, Biserica Ta Preaiubită!

TE LAUD, DOMNUL MEU! DOAR TU MERIȚI SĂ FII GLORIFICAT! Amin!

„Isus Hristos este același ieri și azi și în veci!”

‭‭Evrei‬ ‭13:8‬ ‭VDC‬‬

“I‑am tras cu funii omenești, cu legături de dragoste. Am fost pentru ei asemenea celor ce‑și ridică copiii până la obraji, și M‑am aplecat spre ei ca să‑i hrănesc.”

‭‭Osea‬ ‭11:4‬ ‭NTR‬‬

I led them with human cords, with ropes of love. To them I was like one who eases the yoke from their jaws; I bent down to give them food.Hosea 11:4 Christian Standard Bible

3 gânduri despre „O VESTE ÎNCURAJATOARE DESPRE CREDINCIOȘIA LUI DUMNEZEU!

  1. Te felicit pentru munca ta dragă Ligia și mulțumesc Tatălui ceresc, care a făcut posibil această lucrare mare. Fie ca milioane să fie zidiți și evanghelizați prin cartea ta.
    Slavă Celui ce lucrează cu noi, prin noi și pentru slava Lui.

  2. Multumesc mult pentru aceste cuvinte atat de mărețe ! Ma rog ca Domnul sa Isi împlinească Planul Sau Desavarsit… Multumesc, draga Ana pentru dragostea si intelepciunea ta. Ma rog Domnului- si mai departe prin cartile tale profunde – Duhul Lui sa aduca lumina Sa in multe inimi. Te pretuiesc!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s