ROPES OF LOVE ( FUNIILE DRAGOSTEI) – Ligia Seman

Dragi prieteni, care ati fost mereu alaturi de mine cu incurajari si rugaciuni – am o veste minunata! Va rog, ajutati- ma cu share!

In data de 10 septembrie va fi lansarea cartii ROPES OF LOVE ( FUNIILE DRAGOSTEI tradusa in limba engleza) la editura si televiziunea TBN din America.Lansarea va avea loc pe toate retelele lor de socializare: facebook, instagram, twiter. Voi fi deosebit de incurajata daca in data lansarii veti fi alaturi de mine urmărind postarile TBN – ului.

Acesta este un mare har primit direct din cer cu favoruri care numai Dumnezeu le poate face.

Ne bucuram de aceasta mare realizare. TBN este cel mai mare broadcast si network crestin din lume. Numai Dumnezeu a facut aceasta minune pentru largirea Imparatiei Sale.Toata gloria este numai a Lui!

Ne rugam ca aceasta carte sa aduca rod bogat pentru Cristos, pentru slava Lui in tot timpul.

A fost platit un pret…asa ca pentru fiecare lucrare care dăinuie vesnic si schimba vieti, dar s- a meritat.

Ne rugam ca aceasta lucrare sa aiba impact internațional si sa fie întregită prin realizarea filmului cu acelasi titlu: ROPES OF LOVE.

Multumesc sotului meu scump – Tibi Seman, minunatei mele familii… fetelor mele dragi: Ruth Haluca, Rebeca Diandra Seman, minunatei echipe de la TBN, special coordonatoarei de proiect – Melissa Miller, editoarei si prietenei mele dragi- Tatyana Siza, traducătoarelor- Alina Moroi si Theea Miculescu si prietenelor mele care au fost mereu alaturi de mine: Ani Faur, Carmen Medrea, Elisabeta Parasca, Mihaela Cordea, Tatiana Petric … si tuturor femeilor scumpe care ati avut incredere in ceea ce Domnul mi- a daruit pentru Gloria Sa…

El lucreaza mai mult decât noi putem cere si gandi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s