Din meditatiile inimii mele – Ligia Seman

Dragele mei prieteni, vreau sa va spun ca va iubesc! Nu va cunosc personal pe toti prietenii virtuali, dar stiu sigur ca Dumnezeu este mai mare decat inima mea si El poate iubi pe oricine, un numar nelimitat de fiinte umane pentru ca Dragostea Sa este fara limite.
Dragostea este frumusetea lui Dumnezeu intrupata in mijlocul urateniei omului, ea acopera cu flori groapa egoismelor, a invidiilor, a tradarilor. Isi face cununa din bunatatea cu care are puterea sa rasplateasca pe acei care i- au creat suferinta.
Invatam mult sa urcam de pe buza prăpastiei spre vârful muntelui numit Iubire cand acei in care ne- am pus prea mult increderea se dovedesc a fi nimic mai mult decat oameni…
Nici un pamantean nu poate iubi un alt pamantean, ci doar oamenii ceresti – iubesc dumnezeiește pe cei de pe pamant pentru ca dragostea s- a intrupat venind din cer.
Dragi prieteni, daca nu e iubire, am pierdut totul.
Stati impotriva uneltirilor diavalului care vine cu imaginatii despre acei care vreti sa ii iubiti dar sunt greu de iubit, dar nu va opriti aici- iubiti cu caldura, cu jertfa…
Un nivel inalt al iubirii este dragostea care binecuvanta pe cei greu de iubit… Dar un nivel si mai mare al iubirii este dragostea care iartă pe cei ce ti- au gresit si ii binecuvanta ca pe cei mai dragi binefăcători din lume. E mai confortabila orice coliba a iubirii decat un palat al urii. Sa traim cu adevarat… sa traim in dragoste! Amin!

„Preaiubiţilor, să ne iubim unii pe alţii; căci dragostea este de la Dumnezeu. Și oricine iubește este născut din Dumnezeu și cunoaște pe Dumnezeu. Cine nu iubește n-a cunoscut pe Dumnezeu, pentru că Dumnezeu este dragoste.”
‭‭1 Ioan‬ ‭4:7-8‬

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s