In orice anotimp sau circumstanța a vietii

Inca a mai trebuit sa ne trezim dis de dimineata pentru a face focul in șemineu pentru a avea caldura in casa, insa iarna a trecut.


Azi noapte nu am dormit multe ore, sincer – am avut multe lupte interioare care m- au atras spre Singurul care cunoaste exact balsamul de care inima mea are nevoie pentru a se liniști; Sigurul si Unicul care revarsa mângâiere in inimile celor pentru care mijlocesc.


Dupa noaptea grea, a urmat o dimineata cu mult soare si triluri de păsări care cântau cele mai frumoase melodii ale sperantei.
E vremea primăverii , a cântărilor, a copacilor ce vor înmuguri in curand. E vremea speranțelor reînnoite, a visurilor fara limite. E vremea de a urca spre noi înălțimi . E timpul de a prinde noi aripi.


In orice anotimp sau circumstanța a vietii este ocazia de a arde cu pasiune pentru Domnul si de a ne bucura unul de celalalt. Si tocmai ca suntem atat de diferiți, aventura celei mai frumoase iubiri – nu se va sfarsi vreodata.


Iubiti pe Domnul care este Dragoste si iubiti- va unii pe altii caci dragostea este Dumnezeu. Mijlociți unii pentru altii chiar in faptul nopții… Pentru noi e doar noapte, dar pentru altii poate fi bezna si o mica raza de lumina împraștie orice intuneric gros. Sa- i spunem Domnului ca vrem sa fim acea raza de Lumina!


Si nu uitați sa multumiți mereu lui Dumnezeu pentru toate lucrurile caci aceasta este voia lui Dumnezeu in Cristos cu privire la noi.

Un gând despre „In orice anotimp sau circumstanța a vietii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s