5 gânduri despre „Contact

 1. Draga Ligia,

  am fost luna trecuta la o conferinta in Oradea, unde ai spus despre intalnirea femeilor din iunie 2012. nu am retinut atunci detaliile. M-ar interesa in ce data va fi si daca se poate si alte detalii.

  Multumesc mult.
  (daca se poate, raspuns pe adresa mea de mail)

 2. Daca in Biserica pe care o fecventezi cantarile se afiseaza pe panoul de proiectare cu ajutorul videoproiectorului atunci doresc sa te anunt ca am lansat Aplicatie OnLine CantariCrestine.RO destinata tuturor Bisericilor care folosesc CANTARI CRESTINE in POWERPOINT pentru VIDEOPROIECTOR. Acesta aplicatie o puteti accesa de pe site-ul http://cantaricrestine.ro. Aplicatia foloseste toate cantari care se gasesc pe site-ul oficial http://cantaricrestine.ro. Cu ajutorul aplicatie puteti cauta cantarile pe care le folositi in Biserica unde slujiti. Daca aveti ceva nelamuriri va stau la dispozitie la adresa de e-mail: informatica20042005@yahoo.com. Cu timpul o sa marim numarul cantarilor existente, iar daca va implicati si d-voastra numarul va creste mai repede. Domnul sa va binecuvinteze!
  Multumesc anticipat, astept raspuns.
  Domnul sa te binecuvinteze!
  Cu stima Administrator Trif Alexandru

 3. Pace si binecuvantari sfinte sr. Ligia!
  Poate iti mai aduci aminte de Dorin Miculescu(am scris cantarea Imnuri de slava spre cer se inalta in cinstea Mantuitorului si multe alele, parca Tibi sotul tau are caietul meu de cantari de la Marcel Rotaru daca imi aduc bine aminte) ), ne-am intalnit in Atlanta Ga !
  Va dorim Sarbatori Fericite si La Multi Ani!!! Dorin

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s