Domnisoare, femei, mame si sotii in rugaciune si post pentru familiile noastre, biserica si societate!

Perioada 27 ianuarie – 2 februarie 2014 ( 7 zile)

Confrom Isaia 58: 9: , 11, 12 – marele capitol despre post, avem o lista cu 10 promisiuni specifice pentru cei care postesc dupa voia lui Dumnezeu: lumină, sanatate, dreptate, slava, raspuns la rugaciune, calauzire neincetata, satisfactie, reimprospatare, lucrari care dainuiesc, restaurare. Avand in vedere aceste beneficii enorme si faptul ca impreuna unite suntem mult mai puternice: Dacă doi dintre voi se învoiesc pe pământ să ceară un lucru oarecare, le va fi dat de Tatal care este in ceruri.( Matei 18:19) Unul singur poate pune pe fugă o mie, iar doi pot pune pe fuga zece mii. ( Detuteronom 32:30 – Duhul Domnului ne-a calauzit la acest inceput de an, ca noi, domnisoarele, femeile sa ne unim in rugaciune si post pentru noi, soti nostri,(cele care nu sunt casatorite ca Domnul sa le dea soti), familiile, biserica noastra si comunitatea. La acest post- bineinteles se pot alatura sotii si copiii nostri.

27 ianuarie (luni)

Rugaciuni pentru smerenie, puritate sufleteasca

1 Ioan 1: 9 Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept ca să ne ierte păcatele şi să ne curăţească de orice nelegiuire
Isaia 58: 6: Dezleaga lanturile rautatii, deznoada legaturile robiei, da drumul celor asupriti si rupe orice fel de jug”
Multe legaturi nu pot fi desfacute, multe lanturi nu pot fi dezlegate, multe poveri nu pot fi usurate, multe juguri nu pot fi sfaramate si multi asupriti nu pot fi eliberati pana cand copiii lui Dumnezeu nu dau ascultare chemarii lui Dumnezeu de a posti si a se ruga. Nu putem posti cu succes daca nu unim rugaciunea si postul cu dragostea manifestata in chip practic si sincer in relatiile noastre cu semenii nostri, in special cu acei care au nevoie de ajutorul nostru spiritual si material.
Sa dezlegam lanturile rautatii din casele noastre – relatia sot – sotie, parinti – copiii, nurori –soacre, frati si surori de trup, orice fel de rudenii.
Sa dezlegam lanturile rautatii, sa rupem orice jug de neiertare din relatiile cu fratii si surorile din biserica, cu vecinii, cu oricine. Iertand ne eliberam pe noi insine de sub jugul amaraciunii, obsesiei sau depresiei.
Sa ii cautam pe cei in nevoi, sa ii binecuvantam spiritual si material.: „ Isaia 58: 7,8 „ Împarte-ţi pâinea cu cel flămând şi adu în casa ta pe nenorociţii fără adăpost, dacă vezi un om gol – acopere-l şi nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile şi vindecarea ta va incolţi repede, neprihănirea îţi va merge înainte şi slava Domnului te va însoţi„
In aceste zile, ne rugam ca Duhul lui Dumnezeu sa ne constientizeze de orice dumnezei falsi care au patruns in inimile si casele noastre

28 ianuarie (marti)

Restaurarea spirituala a rolului barbatului ca lider in familie si a femeii ca ajutor potrivit pentru sot , in familie si biserica.

Întoarcerea barbatilor si a femeilor la Cuvantul lui Dumnezeu care aduce cunostinta eliberatoare si care este viu si lucrator.
Restaurarea altarului inchinarii in familiile noastre, a partasiei intime cu Dumnezeu.
Unul dintre cele mai mari daruri pe care le poti aduce familiei tale, sotului si bisericii tale este propria ta transformare. Sa ne rugam in mod special pentru schimbarea vorbirii noastre. Sa ne pocaim de toate cuvintele negative spuse peste noi insine, peste sotii si copiii nostri. Sa aducem aceste cuvinte rele la crucea lui Hristos pentru a primi in schimb binecuvantarea Lui: Proverbe 18: 21 Moartea şi viaţa sunt în puterea limbii; cine o iubeşte îi va mânca roadele; Galateni 3: 13, 14 : Hristos ne-a răscumpărat din blestemul Legii, făcându-se blestem pentru noi – fiindcă este scris: Blestemat e oricine este atârnat pe lemn” pentru ca binecuvântarea vestită lui Avraam să vină peste neamuri în Hristos Isus.
Dumnezeu sa ne inspire cu rugaciuni dupa voia Lui, bazate pe cuvantul Lui. El sa faca din rugaciunile noastre pentru sotii si copiii nostri, un adevarat limbaj al dragostei.
Dumnezeu sa puna unitate intre sot si sotie astfel inca sa fim de acord cu orice lucru bun, pentru ca sa putem propasi in toate domeniile.
Amos 3:3 Merg oare doi oameni împreună fără să fie învoiţi ?
Sa ajungem cu sotii nostri uniti in chip desavarsit intr-un gand si o simtire.
1 Corinteni 1:10 „să fiţi uniţi în chip desăvârşit într-un gând şi o simţire”
Legamantul nostru fata de Dumnezeu si fata de partenerul de viata sa fie mai puternic pe zi ce trece.

29 ianuarie (miercuri )

Zile de rugaciune speciala pentru mame si tati.

Înţelepciune în responsabilităţile ce ne revin ca mame, care vrem sa fim cele mai bune colaboratoare ale lui Dumnezeu pentru cresterea copiilor nostri si intrarea lor in destinul pregatit de Dumnezeu: „ Invaţă pe copil calea pe care trebuie s-o urmeze şi când va îmbătrâni, nu se va abate de la ea.” ( Proverbe 22:6)
Eliberarea de idea gresita ca protectia materna ar putea oferi siguranta mai mare copiilor decat ar putea-o face Dumnezeu. Sa ne rugam ca planurile si gandurile emotionale, firesti ale mamelor sa nu fie o piedica in implinirea planului lui Dumnezeu pentru copiii nostri: Isaia 55: 8 Căci gândurile Mele nu sunt gândurile voastre şi căile voastre nu sunt căile Mele; Ieremia 29: 11 Căci Eu ştiu gândurile pe care le am cu privire la voi, zice Domnul, gânduri de pace şi nu de nenorocire, ca să vă dau un viitor şi o nădejde.
Eliberare de îngrijorări privind viitorul copiilor.
Eliberare de orice forma de abuz emotional, dominare si manipulare care pot veni din partea parintiilor spre copii – in special din partea mamelor care, chiar avand gand bun – pot fi manipulatoare, perfectioniste, critice – distrugand copiii si generatiile care vin dupa ei.
Rugaciune pentru eliberarea oricăror forme de blesteme generationale care au afectat relatiile sot- sotie, parinti – copii, si alte relatii.
Deuteronom 30: 19- 20 Ţi-am pus înainte viaţa şi moartea, binecuvântarea şi blestemul. Alege viaţa ca să trăieşti tu şi sămânţa ta, iubind pe Domnul Dumnezeul tău, ascultând de glasul Lui şi lipindu-te de El.
Rugăciuni speciale pentru binecuvantarea financiara a familiilor noastre.
Filipeni 4: 19 Si Dumnezeul meu sa ingrijeasca de toate trebuintele voastre dupa bogatia Sa in slava in Isus Hristos

Ne rugam special pentru sanatatea fizica a noastra, a celor dragi noua, inclusiv parinti, bunici si toti cei care ni- i pune Tata pe inima.
Isaia 53:4,5: Totusi El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit. Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa care ne da pacea a cazut peste El, si prin ranile Lui suntem tamaduiti

Soţii nostri sa fie tati care sa semene cu Tatal cel ceresc. Sotii nostri sa aiba abilitati de comunicare cu noi si copiii nostri. Tata copiilor sa nu fie sever, dur, crud, rece, necomunicativ, pasiv, neinteresat, neglijent, iresponsabil sau neimplicat, ci dimpotriva sa fie: bun, iubitor, inimos, cald, interesat, afectiv, implicat, consecvent, responsabil, comunicativ, intelegator si rabdator. Sa pretinda cinste din partea copiilor lui si sa ii inspire sa acorde aceasta cinste tatalui si mamei lor pentru ca anii vietii lor sa fie multi si binecuvantati.
Ca mame si ca tati, este important sa ii dam Domnului pe copiii nostri pentru a fi eliberati de orice ingrijorare. Ori de cate ori ii dam Domnului si apoi ii luam din nou, il intristam pe El, aratand prin aceasta ca nu avem deplina incredere in El.Dumnezeu ii iubeste mai mult decat ii iubim noi si El vrea ce este mai bine pentru ei. Intotdeauna in Mana Lui vor fii in siguranta, de aceea dependenta de Dumnezeu ne va da pacea.
Sa ne rugam special pentru mame singure, tati singuri sau bunici care in urma unor anumite imprejurari sunt nevoiti sa-si creasca singuri copiii sau nepotiii. Acest fel de parinti sau bunici – au nevoie speciala de atentia bisericii.

30 ianuarie (joi)

Rugaciuni speciale pentru copii nostri. Mame, tati, bunici si toti care ne-am unit impreuna pentru viata copiilor si a nepotilor nostri – declaram prin aceasta ca intram intr-un parteneriat total cu Dumnezeu si El ne da protectie, discernamant si putere supranaturala in acest razboi spiritual.

Dumnezeu are un plan special pentru copiii nostri, dar suntem constienti ca si Satan are un plan pentru ei. Ne ridicam impotriva oricaror mijloace pe care Satan va incerca sa le foloseasca pentru a distruge planul lui Dumnezeu pentru copiii nostri: razvratire, necinstirea parintilor, ocultism, minciuna, anturaje gresite, accidente, depresie, frica, orice sentimente care i-ar putea devasta, boala, alcool, sex, droguri, alte vicii. Proclamarea ta si a mea in domeniu spiritual rupe jugul si cel rau v a fi infrant, pentru ca biruinta este a noastra a copiilor Lui!Slava Lui, ca prin El noi suntem mai mult decat biruitoare. Sa cerem strategia Tatalui si atunci vom opera corect: 2 Corinteni 2: 11: Să nu lăsăm pe Satan să aibă un câştig de la noi căci nu suntem în neştiinţă de planurile lui; Matei 16: 19 Îţi voi da cheile Împărăţiei cerurilor, şi orice vei lega pe pământ va fi legat în ceruri, şi orice vei dezlega pe pământ , va fi dezlegat în ceruri ( Matei 16:19)
Copiii sa fie crescuti in frica si temere de Domnul invatati fiind din Cuvant: legile si poruncile Tatalui, importanta cinstirii si ascultarii de parinti. Aceasta le v-a aduce protectie, fericire si viata lunga.
Ne rugăm pentru eliberarea planului special al lui Dumnezeu in toate domeniile vietii lor: in familie sa se simta iubiti, sa fie cap si nu coada la scoala, lucrul mainilor lor sa fie binecuvantat, sa aiba prieteni dupa inima lui Dumnezeu si modele demne de urmat, sa identifice darurile puse in ei de Dumnezeu.
Ne rugam pentru institutiile unde invata sau lucreaza, pentru profesori, pentru liderii religioşi care ii indruma.
Proclamăm peste copiii nostri, că sunt o generatie asemenea lui Iosua care au mers in progres fata de generatia condusa de Moise, ajungand astfel in posesia tarii promise; o generatie asemenea lui David care „ a slujit pentru indeplinirea scopului lui Dumnezeu pentru generatia lui” ( Faptele Apostolilor 13: 36), o generatie asemnea lui Samuel care in urma rugaciunilor mamei lui- Ana, a devenit „un facator de istorie,” cu un impact special in natiunea lui si in generatiile care au venit dupa el; o generatie dedicata asemenea lui Ioan Botezatorul care a pregatit calea Domnului AMIN!
Isaia 54: 13: Toţi copii tăi vor fi ucenici ai Domnului şi mare va fi propăşirea fiilor tăi
Psalmul 103:17,18: Dar bunătatea Domnului ţine în veci pentru cei ce se tem de El, şi îndurarea Lui pentru copiii copiilor lor, pentru cei ce păzesc legământul Lui, şi îşi aduc aminte de poruncile Lui, ca să le împlinească

31 ianuarie (vineri)

Zile de rugaciuni speciale pentru femeile cu nevoi speciale, care au nevoi deosebite de slujire si atentia bisericii:

Femei care au soti nemantuiti. Dumnezeu sa le elibereze de orice amaraciune, sa le vindece ranile, sa le intareasca in duhul lor in omul din launtru in situatiile grele cu care se confrunta, sa si poata iubi partenerul de viata cu dragostea lui Dumnezeu si sa fie constiente ca lupta se da nu impotriva carnii si a sangelui ci impotriva duhurilor rautatii. Sa ne rugam sa fie intotdeauna echipate cu armatura din Efeseni 6: 11- 18 pentru a putea tine piept impotriva uneltirilor celui rau. Sa fie inconjurate de femei care sa simta in rugaciune cu ele, care sa le inteleaga, sa nu le judece cand trec prin situatii limita si sa le dea sfaturi inspirate de Duhul lui Dumnezeu. Când Dumnezeu face legământ cu noi, include în acest legământ întreaga familie ( Genesa 6:18 şi 1Corinteni 7:14 Căci bărbatul necredincios este sfinţit prin nevasta credincioasă şi nevasta şi nevasta necredincioasă este sfinţită prin fratele; alimintrelea, copiii ar fi necuraţi, pe când acum sunt sfinţi.” Ne rugam special pentru aceste scumpe femei sa poata sta in spartura pentru sotii lor, sa îi dea Domnului, si sa vorbeasca peste ei ceea ce vor sa aiba, bazate fiind pe promisiunile lui Dumnezeu nu pe ceea ce vad cu acesti ochi de carne, ci ceea ce doresti sa ai.
Având in vedere beneficiile pe care le avem in cadrul legamantului cu Dumnezeu, invoite sa cucerim impreuna mostenirea noastra de drept, punem acest cuvant al Domnului peste sotii necrestini: Ezechiel 11: 19-20 Le voi da o altă inimă, şi voi pune un duh nou în voi. Voi lua din trupul lor inima de piatră, şi le voi da o inimă de carne, ca să urmeze poruncile Mele; şi ei vor fi poporul Meu, iar eu voi fi Dumnezeul lor;

Pentru mamele care nu au copii intorsi la Cristos:. Ieremia 31:16.17 Aşa vorbeşte Domnul: ,,Opreşte-ţi plânsul, opreşte-ţi lacramile din ochi; căci truda îţi va fi răsplătită, zice Domnul; ei se vor întoarce iarăşi din ţara vrăjmaşului.
Este nădejde pentru urmaşii tăi, zice Domnul; copiii tăi se vor întoarce în ţinutul lor!*
Proverbe 11: 21:…dar sămânţa celor neprihăniţi va fi scapata.

Pentru femeile vaduve, divortate, pentru fetele trecute de o anumita varsta, pentru femeile casatorite care nu au copiii: Sa nu oboseasca in a se bizui pe credinciosia lui Dumnezeu privind scopul Lui special pentru vietile lor, asemenea Sarei care impotriva oricaror imprejurari omenesti „ a crezut in credincioşia Celui ce ii fagaduise.” De aceea, dintr-un singur om, şi încă un om aproape mort, s-a născut o sămânţă în mare număr, ca stelele cerului, ca nisipul de pe malul mării, care nu se poate număra.” ( Evrei 11: 11,12). Pentru aceste femei speciale ne rugam, sa-L caute mai mult pe El si toate celelalte lucruri de care au nevoie li se vor da pe deasupra

Pentru femeile cu deficienta fizica, mame care au copiii cu deficiente fizice, femei bolnave, batrane care stau la pat: Psalmul 84: 5- 7 Ferice de cei ce-şi pun tăria în Tine, în a căror inimă locuieşte încrederea. Când străbat aceştia Valea Plângerii, o prefac într-un loc plin de izvoare, şi ploaia timpurie o acopere cu binecuvântări. Ei merg din putere în putere, şi se înfăţişează înaintea lui Dumnezeu în Sion. Să ne rugăm special pentru aceste situatii ca poporul lui Dumnezeu să fie mai sensibil la aceste nevoi si sa intelegem cat de important este sa sprijinim si ajutam practic astfel de persoane.

Pentru femeile care au fost, sau sunt abuzate emotional, sexual sau prin violenta fizica: Isaia 61:1, 7,,Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: EL M-a trimes să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia şi prinşilor de război izbăvirea,… În locul ocării voastre, veţi avea îndoită cinste;in locul rusinii, se vor veseli de partea lor, caci vor stapani indoit in tara lor, si vor avea o bucurie vecinica.
Unite în rugăciune, in Numele lui Isus Hristos, Nume mai presus de orice Nume – ne ridicăm împotriva oricăror forme de abuz şi ne rugam ca Dumnezeu să elibereze in statul roman legi care sa ocroteasca aceste femei!
Ne rugam special ca in acest an, Dumnezeu sa materializeze promisiunile speciale de mangaiere, eliberare si restaurare pe care le-a facut de ani de zile multora dintre aceste femei. Vom multumi lui Dumnezeu pentru aceasta!

.
1 februarie (sambata)

Înainte de a fii fost proiectată forma vreunei familii, Dumnezeu a avut viziunea Bisericii. Perechea care a fost luată din primul Adam, prefigura perechea celui de al doilea Adam – Hristos. În Genesa citim: “Şi omul a zis: “Iată în sfârşit aceea care este os din oasele mele şi carne din carnea mea!
In Efeseni 5:30: “ …noi (Biserica) suntem mădulare ale trupului Lui, carne din carnea Lui şi os din oasele Lui”.
Dacă toate lucrurile au fost făcute prin El şi pentru El şi dacă toate se ţin prin El (Coloseni 1:16-19) şi dacă Biserica este Trupul Lui, os din oasele Lui şi carne din carnea Lui, nu este posibil ca proiectul lui Dumnezeu pentru viaţa vreunui om, a unei familii să fie separat de viziunea lui Dumnezeu privind biserica! Biserica este rezultatul misiunii Domnului Isus pe pământ şi al jertfei Sale. Destinul special al fiecăruia dintre noi a fost proiectat în funcţie de viziunea lui Dumnezeu pentru biserică iar biserica locală face parte din biserica universală a lui Hristos. Progresul nostru spiritual, materializarea planului special al lui Dumnezeu pentru noi, sotii nostri si copiii nostri, este legată de viziunea Lui pentru biserica locala.
Nu putem separa visul lui Dumnezeu pentru noi, soţii si copiii nostri de inima Lui privind biserica Sa.
Cand slujim prin rugaciune si fapte dupa voia lui Dumnezeu pentru biserica, noi atragem binecuvantarea lui Dumnezeu peste familiile noastre.
Sa ne rugam special pentru lucratorii din biserica: sfintenie, ungere de intelepciune si cunostinta, , discernamant spiritual la un nivel tot mai inalt, viziune clara, sa umble tot mai mult in darurile spirituale pregatite de Hristos pentru biserica in mod special darul proorociei si al deosebirii duhurilor, sa fie inconjurati de mijlocitori inspirati de Duhul lui Dumnezeu si sa fie protejati de orice atacuri demonice, sa fie protejati in drumurile pe care le au de parcurs cu orice fel de mijloace de transport: masina, autobuz, avion, tren etc. Pentru familiile, sotiile si copiii lor sa fie binecuvantati in toate domeniile vietii, sa fie protejati de atacurile celui rau si in mod special de vorbe rele si judecati, de orice rugaciuni firesti sau demonice care s-ar putea indrepta impotriva lor: Isaia 54:17 Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere; şi pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta, o vei osândi.
Sa ne rugăm special pentru perseverenta si curajul liderilor. De aceste calitati depinde trezirea spirituala a poporului.
Să ne rugăm special pentru pastorii bisericilor unde Dumnezeu ne-a asezat.
Ne rugam special pentru sotiile lucratorilor: sa fie o binecuvantare pentru ei, sa-i incurajeze si sa-i sustina ata in rugaciune cat si verbal. n spatele unui barbat puternic, este o femeie puternica.
Domnul sa ne ajute sa fim si sa devenim astfel de femei.

Curatirea bisericii de duhurile de barfa, judecata, legalism, gelozie si orice forma de respingere. In mod special sa ne rugam pentru dragoste si unitate.
Restaurarea familiilor care trec prin situatii grele. Ne rugam ca partenerii sa aibă curajul sa ceară ajutorul pastorilor si consilierilor la momentul potrivit. Sa fie protejati de judecati, barfe sfaturi nedumnezeiesti si partenerii sa gaseasca oameni potriviti, spirituali care sa-i ajute sa depaseasca orice momente de criza.

Dumnezeu sa puna in barbatii bisericii, spiritul de curajosi luptatori si perseverenti ziditori ca al bărbaţilor din timpul lui Neemia. Cu o mana sa tina sabia Cuvantului la portile caselor noastre gata de lupta impotriva vraşmaşului iar cu cealalta sa zideasca. Neemia 4:14… ,, Nu va temeţi de ei! Aduceţi-vă aminte de Domnul cel mare şi înfricoşat, şi luptaţi pentru fraţii voştri, pentru fiii voştri şi fetele voastre, pentru nevestele voastre şi pentru casele voastre!*Neemia 4: 17: Cei ce zideau zidul, si cei ce duceau sau încărcau poverile, cu o mână lucrau, iar cu alta ţineau arma.

2 februarie (duminică)

Rugaciune pentru orasul nostru si pentru tara

Daca poporul Meu peste care este chemat Numele Meu se va smeri, se va ruga, si va cauta Fata Mea, si se va abate de la caile lui rele, – îl voi asculta din ceruri, îi voi ierta pacatul, si-i voi tamadui tara. ( 2 Cronici 7:14)
Rugaciune pentru ca Dumnezeu sa ierte pacatul avorturilor si al implicarii in ocultism lucruri care au adus un blestem comunitar peste orasul nostru, si peste intreaga tara.Sa cerceteze cu pocainta femeile, mamele care au facut aceasta alegere si sa aduca vindecare peste ele, familiile lor , comunitate si tara.
Sa ne rugam ca Dumnezeu sa aduca o solutie pentru orasul nostru: locuri de muncă, eliberare de acest blestem al saraciei astfel incat copiii si nepotiii nostri sa nu fie nevoiti sa plece in alte orase sau in alte tari pentru a-si fauri o cariera.
Dumnezeu sa le dea locuitorilor din orasul nostru o inima care sa caute la El solutia pentru nevoile lor.
Sa ne rugam: – tot ce se face in ascuns in parlament sa vina la lumina.
– Romania sa nu fie fragmetata.
-Domnul sa binecuvinteze Israelul, si planul Lui sa fie dus la Implinire cu Tara Sfanta. (Nu uita: ori de cate ori binecuvintezi Israelul, esti si tu binecuvantat, asa ca roaga- te zilnic pentru poporul Israel, binecuvantandu-l.
– Romania sa fie cu Israelul
– sa fie oprite lucrarile cu cianura si cu sist care afecteaza panza freatica a tarii noastre
– Domnul sa opreasca tot ce este planificat rau pentru tara noastra
– in aceste vremuri de cernere, noi sa fim veghetoare prin proclamarea Cuvantului si a relatiei noastre personale cu Tatal ceresc
– Domnul sa ridice in conducerea tarii si nu numai… chiar la nivel de oras, prefectura – oameni onesti, cu frica de Dumnezeu; acum este momentul sa stam in spartura pentru ca noi avem un rol foarte important si conform Cuvantului, orice cerem cu credinta dupa voia Lui ne asculta, si daca ne asculta, stim ca suntem stapani pe lucrurile care le am cerut, si El ni le va da.
Ne rugam pentru alegerile parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. Ne rugam ca Dumnezeu sa ridice un om dupa inima Lui care sa fie presedintele acestei tari. Ne rugam pentru legi protectoare, pentru nimicirea oricaror planuri deomnice legate de distrugerea economiei sau mediului ecologic al tarii noastre.Ne rugam pentru parlamentari care sa asculte de Dumnezeu, sa aiba echilibru si caracter. Ne rugam pentru eliberarea televiziunilor si al oricaror mijloace mass media de duhul de barfa si critica distrugatoare
Ne rugam pentru presedinte, guvern, parlament, primar, prefect, si in general pentru organe de conducere-mantuire.
Ne rugam pentru alegerile parlamentare, europarlamentare si prezidentiale.
Sa ne rugam ca multi preoti sa-l cunoasca intr un mod personal pe Domnul.

Rugaciunile in unitate ale tuturor femeilor crestine sunt o parte a solutiei lui Dumnezeu pentru planul Lui pentru aceasta generatie. Nu suntem o victima a imprejurarilor, a societatii ci o parte a solutiei lui Dumnezeu, o lumina ce nu poate fii ascunsa, o cetate asezata pe munte pentru familiile noastre, soţii, copiii nostri, biserica, scara blocului nostru, strada unde locuim, orasul si natiunea .

2 gânduri despre „Domnisoare, femei, mame si sotii in rugaciune si post pentru familiile noastre, biserica si societate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s